Kiralık Konteyner Gebze

 

Yaşam konteynerleri özellikle şantiye alanlarında geçici barınma ihtiyaçları için tüm gereksinimlerimizi karşılamak üzere imal edilir. Yük konteynerleri ise ağır veya kırılabilir yükler başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı taşınabilecek tüm yüklerin taşınması üzere imal edilmektedir. Özellikle gıda ve ilaç sektörünün ürünlerini taşımak yada muhafaza etmek için soğutuculu reefer yük konteynerlerini kullanmak zorundadırlar. Firmaların çalışma sahasında işlerini büyük ölçüde kolaylaştıran konteynerleri satın aldığınız gibi kiralayabilirsinizde. Özellikle 1 yıldan daha az sürelerde konteyner ihtiyacınız varsa kiralamak ekonomik olarak çok avantajlı olmaktadır.

Kiralık Yaşam Konteyner Hizmeti


Kiralık Yük Konteyner Hizmeti


Kiralık Konteyner Gebze


Kocaeli'nin Gebze ilçesi ve çevresindeki Çayırova, Dilovası ve Darıca bölgeleri ile Körfez ilçeleri iç içe geçmiş birer üretim üssü olarak ülkenin üretim ihtiyacını büyük oranda karşılamaktadır. Bu üretim üslerinde zaman zaman küçük tadilatlar yapılmakta yada üretim sahasında bakımlar yapılmaktadır. Bu dönemlerde özellikle kiralık konteyner ile geçici barınma ve depolama alanları ihtiyacına çözüm bulunmaktadır.

Gebze Organize sanayinde yer alan konteyner fabrikamızdan direk kiralayabileceğiniz onlarca 2.el ve sıfır konteynerler sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Konteyner kiralama hizmeti almak için iletişim bilgilerimizden bizi arayınız yada bize eposta gönderiniz.

- - - - - - - - -
Arama etiketleri: plastikçiler sanayi sitesi konteyner, güzeller sanayi sitesi konteyner, gebze organize sanayi sitesi konteyner