Kiralık 20ft Reefer Soğutuculu Yük Konteyner

 

Stratejik olarak yerleştirilmiş yük konteyner kiralama filomuz, 20ft soğutuculu yük konteynerlerini kısa veya uzun vadede uygun fiyatlarla kolayca kiralamanıza olanak sağlar.

20ft reefer soğutuculu yük konteyner dahil olmak üzere satış veya kiralama için her tür ve ebatta standart yük konteynerleri tedarik edebiliriz. Yuvam konteyner uzmanlığı ile kiralamak istediğiniz 20ft reefer klimalı yük konteynerlerde istediğiniz adette ürünü Türkiye'nin her yerinden kiralayabilirsiniz. Aylık uygun fiyatlı ödemeler ile kiralayacağınız konteynerlerimiz sıfır ve 2.el seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır.

Neden 20ft Reefer Soğutuculu Yük konteyneri kiralamalıyım?

Reefer yük konteynerleri çok yönlüdür ve soğuk odaya ihtiyaç duyan ürünleri taşımak veya depolamak için kullanılabilir. Bozulabilir gıdalarınızı, ilaç türevi ürünleri bir yere mi taşımak gerekiyor? Yapabilir. Market, kasap yada hastanede soğutuculu bir ek depolama alanı mı gerekiyor? Kesinlikle yapabilir. Dondurma taşımaya mı ihtiyacınız var? Sorun değil. Başka bir ülkeye yada kıtaya gıda mı gönderiyorsunuz? Kesinlikle bu iş için üretilmiştir! Sağlam ve tekrar, tekrar kullanılabilir soğutuculu yük konteynerleri, gıdalarınızı, ilaçlarınızı gemilerde istifleyerek için her yönden çözümünüzdür. 20ft reefer soğutuculu yük konteyneri kiralamak için satış ekibimizi arayınız yada kiralik@yuvamkonteyner.com.tr eposta adresimizden yazarak kiralık yük konteyner fiyat teklifi isteyiniz.

Yuvam Konteyner Türkiye'nin bir çok yerinde yer alan saha ve liman depolarında hazır bekleyen yük konteyner stokları ile sizlere Yurtiçi ve Yurtdışı yük taşımacılığında kiralık yük konteyner tedariği için hizmet vermektedir.



Kiralık konteyner, deponuzda hizmetinizde olacak, her an ihtiyacınız olacak. Yurt içi ve yurt dışı kargo taşıma konteynerleri, 20 ft ve 40 ft ISO taşıma konteynerleri ile depolama ve reefer konteynerleri ile hizmet veriyoruz. Onarım, depolama ve ikinci el konteyner kiralama sonrası servis hizmetide vermekteyiz.

KİRALIK REEFER KONTEYNERİN FAYDALARI:

  1. Yatırım masraflarınız asgariye indirilecektir.
  2. Tüm kira ücretinizi bir gider olarak göstererek, makbuzunuzu vergiden düşülmek üzere kiralayabilirsiniz.
  3. İhtiyacınız olduğunda soğutuculu yük konteyneriniz daima hazır olacak ve daha fazla ihtiyaç duyulmazsa, konteyniri iade ederek riskinizi ortadan kaldıracaksınız.
  4. Kullanılmadığı zamanlarda soğuk depo maliyetini ortadan kaldıracaksınız.
  5. Cihazınızın arızalanması durumunda 7 gün 24 saat hizmet veren servisimiz sayesinde arıza sorunu ücretli biçimde giderilecektir.
Yuvam Konteyner, hassas ürünlerin korunması ve taşınması için ideal soğutuculu reefer yük konteynerleri sunmaktadır. Gelişmiş seçeneklere sahip olan bu konteyner, ürünlerinizi ideal sıcaklık ve nem koşullarında tutabilen ve uzaktan izleme ve kontrol sistemlerine sahip olan gerekli sıcaklığı -30 ° C'ye düşürebilir. Kiralama hizmeti almadan önce bize kullanmak istediğiniz ideal oda sıcaklığını bildirebilir ve ekibimiz size uygun olan oda sıcaklığına ayarlama yaparak ürünü sizlerin kullanımına hazır hale getiririz.


En iyi konteyner kiralama çözümlerini sizlere sunmaktayız

Kiralık çeşitli yük konteynerler, esnek kiralama anlaşmaları, rekabetçi fiyatlandırma, hızlı teslimat ve üstün müşteri hizmetleri, konteyner kiralama ihtiyaçlarınızı karşılamak için Yuvam Konteyner'e güvenebileceğiniz anlamına gelir.

Yük konteynerleri pahalı satış rakamlarına sahip olmaktadırlar. Çünkü üretiminde kullanılan teknoloji, sertifikalar ve malzeme kalitesi onların maliyetli olmasına neden olmaktadır. Fakat bir çok kalite testi ile üretilen yük konteynerler doğru kullanıldığında en az 20 yıl, ortalama 40 yıl kullanım ömürleri sunmaktadır. Fakat yük konteynerlerine kısa süreli ihtiyacınız olduğunda satın almak yerine kiralamak sizler için en iyi çözümdür. Yük konteynerlerinin ebatları gereği kullanmadığınız zaman istifleyeceğiniz ve koruyacağınız bir alana da ihtiyacınız bulunmaktadır. Eğer firmanızda bu imkanları sağlayacak bir alan bulunmuyorsa ek kira bedelleri ödeyerek zarar etmekle karşı karşıya kalacaksınız. En iyi çözüm olarak kiralamak sizler için kısa ve uzun vadede de oldukça kârlı olacaktır.

Çok çeşitli uygulamalar için Türkiye’nin herhangi bir yerinden sahaya ulaşım sağlanabilir ve açık / kapalı, boş veya tamamen yüklü bir vinç olabilir. Konteynırınızı kiralamaya hazır olduğunuzda, toplama işlemini kolay ve zahmetsiz hale getiririz.

Konteyner kiralama hizmetlerimiz ve fiyatları hakkında bugün Yuvam ile iletişime geçerek daha fazla bilgi edinin. İletişim bilgilerimizden bizi doğrudan arayabilir yada kiralik@yuvamkonteyner.com.tr eposta adresimize isteklerinizi yazabilirsiniz.