Kiralık 3x8m İki Odalı Ofis Konteyner

 

Kiralık 3x8m iki odalı konteyner kiralama ihtiyaçlarınızda Yuvam Konteyner markalı sıfır ve 2.el ürünlerde kısa veya uzun vade de uygun fiyatlarla kolayca kiralamanıza olanak sağlar.

300x800cm ebatında 24m2 alana sahip iki odalı konteyneri, ofis, depo, güvenlik kulübesi, şantiye yatakhanesi olarak kullanabilirsiniz. Bünyesinde ayrı ayrı girilebilen 2 adet odası mevcuttur. Marmara bölgesindeki tüm şehirlere adet bazlı yada çoklu adette konteyner kiralama hizmeti vermekteyiz. Yuvam Konteyner kalitesi ile üretilen sıfır ürünlerimizin yanı sıra ikinci el olarak stoklarımızda yer alan ürünler arasında konteyner kiralayabilirsiniz. Ayrıca 3x6m ve 3x7m farklı ebatlarda da kiralık konteyner ihtiyacınız var ise bizimle irtibata geçiniz. Toplu konteyner kiralamalarda uygun indirimli fiyatlarımızdan da yararlabilmektesiniz.

*Kiralanan ürünlerde stok durumuna renk, pencere yerleri gibi görsel farklılıklar oluşabilir.


Nasıl Konteyner Kiralarım?

Kiralamak istediğiniz konteyner tipini, özelliğini ve adetini müşteri hizmetleri numaralarımızdan bizi arayarak yada kiralik@yuvamkonteyner.com.tr eposta adresine yazarak talep edebilirsiniz. Sizlere sunacağımız uygun kiralama fiyatları doğrultusunda anlaşma sağladığımız anda konteyner kiralama hizmetinizi alabilirsiniz. Kiralayacağınız sıfır konteynerlerde duvar tipini standart galvaniz saclı yada sandiviç panel duvarlı olarak seçebilme özgürlüğüne sahipsiniz.

Ödemeler ve Kiralama Süresi Nedir?

Konteyner kiralama hizmetimizde minimum kiralama süresi 3 aydır ve en uygun fiyatlama ücretleri bu sürelerde sunulmaktadır. Fakat özel taleplerde 1, 2, 3 Haftalık yada 1 ile 1,5 aylık sürelerde de kiralama hizmeti vermekteyiz.

Konteyner kiralamak istediğinizde ödemeler aşağıdaki sıralamada yapılmaktadır.
  1. Konteyner kiralama süresi belirlendiğinde 3 ay, 4 ay, 5 ay, 6 ay ve daha fazlası farketmez. Sizlerle sözleşme itibariyle ilk 3 aylık kiralama ücretini ve konteyner gidiş-dönüş nakliye ücreti peşin olarak nakit, kredi kartı, banka havalesi ile ödemeler tahsil edilir.
  2. Bonus ve Worldcard kredi kartlarına peşin fiyatına 8 taksit imkanı sunmaktayız. Diğer kredi kartlarından yapacağınız alışverişlerde taksitlendirme sizlere aittir.
  3. Konteynerinizi kullanmaya başladıktan ve 3 ay dolduktan sonra eğer kiralamaya devam etmek isterseniz bundan sonraki kira ödemelerinizi ay bazında rahatlıkla aynı ödeme şartlarında yapmaya devam edersiniz.
  4. Eğer 3 aydan sonraki kira uzatma sürenizde işinizin erken bittiği bir gün olursa ay sonuna kadar kalan gün ücretini sizlere iade ederiz.

Nakliye ödemeleri nasıl olmaktadır?

Kiralayacağınız tüm konteyner ve kabin ürünlerini Kocaeli, Gebze organize sanayi fabrika depomuzdan sevk etmekteyiz.

Nakliye ücretleri tüm kiralama türlerinde müşterimize aittir. İstanbul sınırındaki fabrikamızdan hem Kocaeli hem de İstanbul şehirlerinde çok avantajlı nakliye fiyatları alma avantajına sahipsiniz.

Konteyner Kiralamanın 4 Avantajı

1) Esnek kısa ve uzun vadeli konteyner kiralama sözleşmesi

Hem kısa hem de uzun süreli kiralama süreleri için konteyner kiralıyoruz, böylece konteynerleri istediğiniz kadar az veya daha uzun süre kiralayabilirsiniz. Ödemelerinizi ay bazında rahatça ödeyebilirsiniz. Tek seferde bir çok konteynere ihtiyacınız olduğu zaman satın almak yerine kiralamak şirket ekonominize güçlü bir kâr sağlayacaktır.

2) Rekabetçi konteyner kiralama fiyatlandırması

Yuvam Konteyner, önemli bir konteyner stoğuna sahip olduğu için, konteynerleri doğrudan firmamızdan kiralayabilirsiniz. Doğrudan bizimle iletişime geçerek size çok rekabetçi fiyatlar sağlayabiliriz.

3) Biz işinizi önemsiyoruz

2007 yılından bu yana Türkiye genelinde ve dünya genelinde konteyner imalatında ve satışı yapmaktayız. Mükemmel müşteri hizmetinin önemini anlıyoruz, böylece konteyner kiralama ekibimiz size yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamak için sürekli çaba sarf ediyor.

4) Hızlı teslimat

Kocaeli ve İstanbul sınırında yer alan fabrikamızın konum avantajı sayesinde, tüm Marmara bölgesinde bulunduğunuz yere hızlı ve stressiz teslimat sağlayabileceğimiz anlamına gelir. Teslimat (nakliye) ücretleri müşterilerimize aittir.

Kiralık Konteyner Hizmet Bölgeleri Nereler?

Kiralık konteyner depomuzun yer aldığı Kocaeli ili ve hemen sınırımızda olan İstanbul ili başta olmak üzere Marmara bölgesindeki tüm şehirlere kiralama hizmeti vermekteyiz. İzmit, Sakarya, Adapazarı, Bursa, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa, Uşak, Bolu, Eskişehir, Afyon, Zonguldak, Düzce ve Bilecik şehirlerinede konteyner kiralama hizmeti vermekteyiz. Özel talepleriniz doğrultusunda da tüm Türkiye'ye kiralama hizmeti vermekteyiz.