Kiralık 40ft DC ve High Cube Yük Konteyner

 

Stratejik olarak yerleştirilmiş yük konteyner kiralama filomuz, 40ft yük konteynerlerini kısa veya uzun vadede uygun fiyatlarla kolayca kiralamanıza olanak sağlar.

40ft DC ve High Cube dahil olmak üzere satış veya kiralama için her tür ve ebatta standart yük konteynerleri tedarik edebiliriz. Yuvam konteyner uzmanlığı ile kiralamak istediğiniz 40ft yük konteynerlerde istediğiniz adette ürünü Türkiye'nin her yerinden kiralayabilirsiniz. Aylık uygun fiyatlı ödemeler ile kiralayacağınız konteynerlerimiz sıfır ve 2.el seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır.

Neden 40ft Yük konteyneri kiralamalıyım?

Yük konteynerleri çok yönlüdür ve ürünleri taşımak veya depolamak için kullanılabilir. Mobilyalarınızı, ev eşyalarınızı bir yere mi taşımak gerekiyor? Yapabilir. Ofis envanterinin yada değerli evrakların arşivlenmesi? Kesinlikle yapabilir. Spor kulübünüz için depolama? Sorun değil. Başka bir ülkeye yada kıtaya mal mı gönderiyorsunuz? Kesinlikle bu iş için üretilmiştir! Sağlam ve tekrar, tekrar kullanılabilir yük konteynerleri, eşyalarınızı, ürünlerinizi gemilerde istifleyerek için her yönden çözümünüzdür. 40ft standart boyut yada 40ft High Cube yük konteyneri kiralamak için satış ekibimizi arayınız yada kiralik@yuvamkonteyner.com.tr eposta adresimizden yazarak kiralık yük konteyner fiyat teklifi isteyiniz.

Yuvam Konteyner Türkiye'nin bir çok yerinde yer alan saha ve liman depolarında hazır bekleyen yük konteyner stokları ile sizlere Yurtiçi ve Yurtdışı yük taşımacılığında kiralık yük konteyner tedariği için hizmet vermektedir.


Yük konteyneri nedir?

Yük konteynerleri, depolama yapmanın yanı sıra ürün nakliye ve taşıma işlemlerine dayanacak şekilde imal edilmiştir. Rüzgar ve su geçirmez, bu konteynerler yükünüzü ihtiyacınız olan yere, ister tren, uçak, kamyon veya gemi olsun alırlar. Yurtdışı belgeli konteynerlerimiz ISO ve CSC onaylıdır ve kiralama sözleşmesi ile birlikte size belgelerini vermekten mutluluk duyacağız.

Yük konteynerlerini birbirinden ayıran noktaları nedir?

Yük konteynerlerimiz CSC onaylıdır, bu nedenle yükleme, nakliye ve taşıma işlemleri güvenlidir. Yağmur fırtınasına karşı direnmek için rüzgâr ve su geçirmezler ve yükünüzü korumaktadır. Ayrıca 8 adet ISO sertifikalı köşe profilleri sayesinde istiflenebilirler.

Yük konteyneri çeşitleri

Yük konteynerlerinin boyutları dünya standartlarınca belirlenlik 10ft, 20ft, 40ft ve 45ft olarak en çok tercih edilen genişlikte üretilmektedir. Ayrıca talep doğrultusunda DC standart ve High Cube olarak 2 çeşit yüksekliğe sahiptir. Kapalı kasa yük taşımacılığında kullanılan bu ebatların yanı sıra konteynere sığmayacak bir yük mü gönderiyorsanız 20ft, 40ft Flat Rack veya 20ft, 40ft Open Top ile Hard Top yük konteyneri modellerinide tercih edebilirsiniz.


En iyi konteyner kiralama çözümlerini sizlere sunmaktayız

Kiralık çeşitli yük konteynerler, esnek kiralama anlaşmaları, rekabetçi fiyatlandırma, hızlı teslimat ve üstün müşteri hizmetleri, konteyner kiralama ihtiyaçlarınızı karşılamak için Yuvam Konteyner'e güvenebileceğiniz anlamına gelir.

Yük konteynerleri pahalı satış rakamlarına sahip olmaktadırlar. Çünkü üretiminde kullanılan teknoloji, sertifikalar ve malzeme kalitesi onların maliyetli olmasına neden olmaktadır. Fakat bir çok kalite testi ile üretilen yük konteynerler doğru kullanıldığında en az 20 yıl, ortalama 40 yıl kullanım ömürleri sunmaktadır. Fakat yük konteynerlerine kısa süreli ihtiyacınız olduğunda satın almak yerine kiralamak sizler için en iyi çözümdür. Yük konteynerlerinin ebatları gereği kullanmadığınız zaman istifleyeceğiniz ve koruyacağınız bir alana da ihtiyacınız bulunmaktadır. Eğer firmanızda bu imkanları sağlayacak bir alan bulunmuyorsa ek kira bedelleri ödeyerek zarar etmekle karşı karşıya kalacaksınız. En iyi çözüm olarak kiralamak sizler için kısa ve uzun vadede de oldukça kârlı olacaktır.

Çok çeşitli uygulamalar için Türkiye’nin herhangi bir yerinden sahaya ulaşım sağlanabilir ve açık / kapalı, boş veya tamamen yüklü bir vinç olabilir. Konteynırınızı kiralamaya hazır olduğunuzda, toplama işlemini kolay ve zahmetsiz hale getiririz.

Konteyner kiralama hizmetlerimiz ve fiyatları hakkında bugün Yuvam ile iletişime geçerek daha fazla bilgi edinin. İletişim bilgilerimizden bizi doğrudan arayabilir yada kiralik@yuvamkonteyner.com.tr eposta adresimize isteklerinizi yazabilirsiniz.